MAMESZ

Magyar Mentálhigiénés Szövetség

Önismereti csoport

2015. október 26-án másfél éves önismereti kurzus indul az ÉLET Alapítványnál. A képzést a Budapesti Lelki Elsősegély Telefonszolgálat munkatársai, Buza Domonkos és Buza Bence vezetik.

Ha az ember módot kap arra, hogy – érdek nélkül – megmutassa magát, a világhoz a másik emberhez való viszonyulását, viselkedését, akkor – a mások, a társak tükrében – visszajelzéseket kap arra, hogy a másik embernek ez mit jelent, mit okoz, fáj vagy használ. Ez az a tükör, amiből önismeretünk építkezik. Ennek alapján igazodunk el a világban, vesszük kezünkbe a jövőnket, hogy ne történjenek velünk a dolgok, hanem urai legyünk az életünknek. Az önismereti csoport ennek az építkezésnek a lehetőségét adja meg, eszközt ad, amellyel mindenki maga kell, hogy gazdálkodjék.

A képzés tanfolyam-jellegű, önköltséges. Verbális, szabad-interakciós önismereti csoportból, gyakorlati foglalkozásokból és készségfejlesztő tréningekből, valamint tematikus előadásokból és elméleti szemináriumból áll. Teljes időtartama 3 félév (4-4-6 hónap). Az önismereti csoport gyakorisága heti 1 x 1,5 óra. A kurzus elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk. Tanfolyami díj: 60.000.- Ft/félév

Az induló csoportok lehetséges időpontjai:
Hétfő 18:00-19:30
Szerda 16.30-18:00
de szükség esetén más időpont is szóba jöhet.

A jelentkezés előfeltétele a bevezető tréningeken való részvétel és egy személyes interjú. A bevezető tréningek egyszeri költsége 6.000.- Ft. Időpontjai 2015. október hó utolsó s november hó első napjaiban lesznek. Jelentkezni lehet a Facebookon, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36 20 823 0149-es telefonszámon Buza Domonkosnál.

A jelentkezés határideje: 2015. október 20.